Dagspress.se är en tjänst från TU, mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Medier i SverigeLiten

Kampanj från Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer har tagit fram en kampanj tillsammans med Forsman & Bodenfors för att främja annonsering. Avsändare av kampanjen är annonsörerna själva och de har uteslutande valt dagspressen som huvudmedium för trovärdighetens skull. Kampanjen heter "Trött på reklam?" och pågår mellan den 9 juli fram till den 31 augusti.

Kampanjens kreativa idé utgår från följande; "Tänk vad underbart samhället vore utan reklam. Eller?" och fortsätter med att de som tvivlar får "chansen att uppleva en reklamfri värld" och vinna en "drömresa till PyongYang - den reklamfria staden". Det är annonsörerna själva som är avsändare och flera dagstidningar upplåter gratis helsidor för denna kampanj, bland andra DN, SvD, Sydsvenskan, DI, NT, Corren, Västerviks Tidning, Gotlands Allehanda, Gotlands Tidning, UNT, Norrbottens-Kuriren samt NSD.

Frågor? Kontakta:

Anders Ericson, vd, Sveriges Annonsörer på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Helene Karlsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-866 71 77.

Share Link: Dela länk: Google Yahoo MyWeb Facebook Myspace