Dagspress.se är en tjänst från TU (Tidningsutgivarna), mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

tu_small

tu_logo_1_pos_46mm72dpiVälkommen till dagspress.se!

Dagspress.se är webbplatsen där du hittar all information du behöver om dagstidningar som är medlemmar hos TU (Tidningsutgivarna). Det innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Dagspress.se skapades genom ett nära samarbete mellan TU och representanter från ett flertal mediebyråer, där målet var att skapa en webbplats där man snabbt och enkelt kunde hitta all information om dagspress.

Här finns  information för projektledare och produktionsledare på reklambyråer och för er som skapar och levererar annonser till dagstidning, samt allmänheten som är intresserad av vår dagstidningsbransch.

Vår förhoppning är att du enkelt hittar det du söker, och att innehållet tillgodoser dina behov. Kom gärna med frågor och synpunkter! Vi vill alltid få så mycket feedback som möjligt.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dagspress.se är en tjänst från TU, branschorganisationen för medieföretag i Sverige.  www.tu.se

Välkommen!

Share Link: Dela länk: Google Yahoo MyWeb Facebook Myspace